Πολιτιστικό Κέντρο

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Βρίσκεται στην οδό Κλεισθένους 57 στο Κιάτο. Στο ισόγειο στεγάζονται τα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Σικυωνίων και του ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ». Στο ισόγειο βρίσκεται επίσης ο πολυχώρος που στεγάζει το ΚΑΠΗ.

Εδώ φιλοξενούνται όλο το χρόνο ομιλίες, θεατρικά δρώμενα, σεμινάρια, προβολές ταινιών κα.

1ος όροφος

Στις αίθουσες γίνονται μαθήματα επιμόρφωσης και σεμινάρια.

Τρεις αίθουσες μουσικής εξοπλισμένες με μουσικά όργανα φιλοξενούν τα ατομικά μαθήματα πιάνου, αρμόνιου, κιθάρας, μουσικής προπαιδείας, παιδικής χορωδίας.

Αίθουσα εικαστικών για τα μαθήματα ζωγραφικής, ελεύθερου σχεδίου, χειροτεχνίας

Αίθουσα γυμναστικής για τα τμήματα παιδιών κι ενηλίκων που παρακολουθούν μαθήματα γυμναστικής, pilates κ.α.

Τέλος, στον 1ο όροφο υπάρχει αποθηκευτικός χώρος που λειτουργεί ως Βεστιάριο Τμήματος Θεάτρου

2ος όροφος

Στον 2ο όροφο λειτουργούν:

Αίθουσα Θεάτρου : εδώ γίνονται τα μαθήματα θεάτρου του τμήματος ενηλίκων της «ΜΗΚΩΝΗΣ». Επίσης, φιλοξενούνται σχετικές δράσεις συνεργαζόμενων ομάδων

Αίθουσα Χορού: τη χρήση της αίθουσας έχει το τμήμα παραδοσιακών χορών, ενώ κατά καιρούς φιλοξενούνται τα μαθήματα χορού άλλων συλλόγων- φορέων (πχ. Πρόγραμμα «Διά βίου μάθηση», Λύκειο Των Ελληνίδων, σεμινάρια χορού από επαγγελματίες κα)

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων(υπό διαμόρφωση): Πρόκειται για το χώρο που μέχρι πρότινος στέγαζε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Η διαμόρφωση είναι σε εξέλιξη. Σύντομα θα μπορεί να φιλοξενεί συναντήσεις, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις κι ένα στέκι για τα μέλη των τμημάτων της «ΜΗΚΩΝΗΣ»

Comments are closed.