fbpx

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Η Δημοτική βιβλιοθήκη Σικυωνίων επαναλειτουργεί και προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες λειτουργίας με γνώμονα την εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των μελών της.

Λαμβάνοντας υπόψη την Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ. 34781/2020 (ΦΕΚ 2168/Β/04-06-2020) «Κανόνες τήρησης αποστάσεων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού στο σύνολο της Επικράτειας, προς περιορισμό της διασποράς του κορoνοϊού COVID-19» καθώς και τις διεθνείς πρακτικές επαναφοράς της λειτουργίας των βιβλιοθηκών μετά την αναστολή τους για την αντιμετώπιση των συνεπειών του Covid 19 και τις συστάσεις που ανακοινώθηκαν από την Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης, παρακαλούμε θερμά τα μέλη μας να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες που δίνονται  για την προστασία και ασφάλεια των μελών και του προσωπικού

Η Βιβλιοθήκη θα επαναλειτουργήσει την Τετάρτη 17 Ιουνίου, σε πρώτη φάση μόνο για επιστροφές βιβλίων.

Ωράριο λειτουργίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης για την εξυπηρέτηση του κοινού:
Δευτέρα-Παρασκευή:  09:00 – 13:00

Υποχρεώσεις μελών

  1. Απαιτείται απόσταση τουλάχιστον 1,5-2 μέτρων μεταξύ των χρηστών εντός της Βιβλιοθήκης.
  2. Οι χρήστες υποχρεούνται να απολυμαίνουν τα χέρια τους με απολυμαντικό υγρό που θα υπάρχει στην είσοδο της Βιβλιοθήκης.
  3. Συνιστάται η χρήση μάσκας από τους χρήστες κατά την παραμονή τους εντός της βιβλιοθήκης.
  4. Τα επιστρεφόμενα βιβλία θα τοποθετούνται εντός κλειστού κιβωτίου για διάστημα τουλάχιστον 72 ωρών και κατόπιν θα απολυμαίνονται και θα τοποθετούνται στα ράφια.
  5. Δεν επιτρέπεται η χρήση του αναγνωστηρίου και των ηλεκτρονικών υπολογιστών από το κοινό

Παρακαλούμε να μην εισέρχεστε στη Βιβλιοθήκη εάν αισθάνεστε αδιαθεσία ή έχετε πυρετό.

ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ ΔΗΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Αφήστε ένα Σχόλιο